Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Törzsvásárlói kedvezmény

 

STÍLUS BÚTOR TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYRENDSZER!

Mi értékeljük hűséged, ugyanis vásárlásoddal folyamatosan egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhetsz! Hogyan tudsz bekerülni törzsvásárlói rendszerünkbe? Milyen kedvezményeket tudsz kapni? Máris mutatjuk.

Mi is ez a rendszer?

A StílusBútor Törzsvásárlói Kedvezményrendszer segítségével a REGISZTRÁLT látogatók állandó százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak webshopunkban. A rendszer automatikusan jegyzi a vásárlásaid összértékét, majd az összérték alapján sorol be a kedvezményes csoportokba.
Fontos, hogy mindenképpen regisztrálj oldalunkon, hiszen csak így tudjuk rögzíteni a vásárlásaid. Regisztráció nélküli rendelés esetén, sajnos nem fogunk tudni besorolni egyik kedvezményes szintbe sem.

Amint a vásárlásaid összértéke elér egy kedvezmény szintet, már a következő vásárlásod e kedvezménnyel tudod megvalósítani és így van lehetőséged minden szint elérése után még több kedvezményt elérni.
A törzsvásárlói program általános részvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod.

TIPP: Vásárlásod során ellenőrizd a kosár oldalon, hogy mekkora összeg kell még a következő vásárlói szint eléréséhez!

Mekkora kedvezményt tudok elérni? Mennyiért kell vásárolnom?

-2% kedvezményt kapsz, ha a vásárlásaid összértéke meghaladja az 500.000Ft-os összeget. Ezen összeg túllépése után webáruházunkba belépve már a2 -2%-kal csökkentett kedvezményes árakat láthatod.

-5% kedvezményt kapsz, ha a vásárlásaid összértéke meghaladja a 750.000Ft-os összeget. Ezen összeg túllépése után webáruházunkba belépve már az -5%-kal csökkentett kedvezményes árakat láthatod.

-8% kedvezményt kapsz, ha a vásárlásaid összértéke meghaladja az 1.000.000Ft-os összeget. Ezen összeg túllépése után webáruházunkba MINDIG A 8%-OS KEDVEZMÉNNYEL FOGSZ TUDNI VÁSÁROLNI.

A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze, de természetesen rendszerünk minden esetben a nagyobb kedvezményt adja!
(Pl. ha egy termék akciós ára -12%-os kedvezményt tartalmaz, azonban Neked -15%-os kedvezményed van áruházunkban, úgy természetesen a -15% kedvezményre leszel jogosult.)

TIPP: Rendeljetek barátokkal vagy családtagokkal együtt a kedvezményekért, vásároljatok együtt egy regisztrációval, így több pénzt tudtok megspórolni.
 

Hol látom, hogy mekkora kedvezményre vagyok jogosult?

Amikor belépsz regisztrációddal webshopunkba, úgy a fejlécben lévő menü "Korábbi rendelések" menüpontban láthatod az összes megrendelésed. Ezek összege adja meg a kedvezményre jogosító alapot. Időközönként információt küldünk email-ben az aktuálisan beállított kedvezményéről.

Fontos feltételek!

  • Törzsvásárlói kedvezményrendszerünkhöz automatikusan csatlakozik regisztrációjával, valamint a korábban regisztrált vásárlóink is tagjai.
  • Szállítási és egyéb költségek nem számítanak bele a kedvezmény számításába.
  • Rendeléstől való elállás esetén a visszaküldött termék összege levonásra kerül a kedvezményre jogosító vásárlások összegéből.
  • Különböző vásárlók kedvezményeinek összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlói regisztrációra a kedvezmények nem ruházhatók át.
  • A törzsvásárlói kedvezmény az összeghatár elérésétől kezdődően a jogosult által kért megszüntetésig van érvényben.
  • A webáruházunkban és a szaküzletünkben elért kedvezményeket külön kezeljük, ezek össze nem vonhatóak a rendszer szinkronizációs hibáinak elkerülése végett!