Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Kapcsolat

Az ország bármelyik részén laksz is és megfizethető bútorokra lenne szükséged, a Stílus bútoráruház remek választás! A lakberendezés és az ahhoz kapcsolódó bútorválasztás nagy nehézségek elé állíthatja a lakástulajdonosokat. Neked viszont nem kell aggódnod! Levesszük a válladról a terhet és szakértő tudásunkat bevetve, segítünk a döntés meghozatalában. A bútorboltok közül minőségi termékeinkkel és igazán széles választékunkkal tűnünk ki.

Mivel minden szoba berendezése különleges kihívásokat jelent, a vásárlóink is számtalan elvárást támasztanak felénk. Ezért a kínálatunkat is úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtöbb igénynek megfeleljen. Azt is megértjük, hogy általában mindenki a saját ízlésvilágát szeretné viszont látni a bútorokon, így tanácsainkkal ehhez nyújtunk hozzáértő segítséget. Nem számít, hogy egyedülálló, fiatal házas, nagycsaládos vagy a bemutató termeinkben és webáruházunkon mindenféle élethelyzethez biztos megoldást ajánlunk. Miért térj be hozzánk? Hiszünk a minőségben, amit áruházunkban Te is személyesen megtapasztalhatsz

Legyen szó bármilyen helyiségről, biztos lehetsz abban, hogy tartós és kiváló bútorokkal tudod majd felszerelni. Ráadásul a strapabíróság ma már nem luxus, hanem alapvető elvárás, amit választékunkkal magunk is követünk.  Az igények felmérése után megmutatjuk neked azokat a dolgokat, amelyek segítségével már könnyen rátalálhatsz álmaid bútoraira. Ezután már nincs más feladatod, mint kiválasztani a számodra leginkább tetsző bútorokat.

 

Stílus Bútor Webáruház

Ügyszolgálat telefonszám: +36/30-844-0973

E-mail:stilus.butoraruhaz@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat: 9:00 - 13:00

Vasárnap; ünnep és egyéb munkaszüneti napokon ZÁRVA.

 

Stílus Bútoráruház Debrecen

4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.

Tel: +36/30-844-0973

E-mail: stilus.butoraruhaz@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 17:00

Szombat: 9:00 - 13:00

Vasárnap; ünnep és egyéb munkaszüneti napokon ZÁRVA.

Stílus Bútoráruház Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás utca, Spar üzletsor

Tel: +36/30-678-7560

E-mail: jesj.stilusbutor@gmail.com  

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00

Szombat: 9.00 - 13.00

Vasárnap; ünnep és egyéb munkaszüneti napokon ZÁRVA.