Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

Amennyiben Debrecenben vagy annak környékén lakik és megfizethető bútorokra lenne szüksége, a Stílus bútoráruház remek választás! A lakberendezés és az ahhoz kapcsolódó bútorválasztás nagy nehézségek elé állíthatja a lakástulajdonosokat. Önnek viszont nem kell aggódnia! Levesszük a válláról a terhet és szakértő tudásunkat bevetve, segítünk a döntés meghozatalában. A debreceni bútorboltok közül minőségi termékeinkkel és igazán széles választékunkkal tűnünk ki.

Mivel minden szoba berendezése különleges kihívásokat jelent, a vásárlóink is számtalan elvárást támasztanak felénk. Ezért a kínálatunkat is úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtöbb igénynek megfeleljen. Azt is megértjük, hogy általában mindenki a saját ízlésvilágát szeretné viszont látni a bútorokon, így tanácsainkkal ehhez nyújtunk hozzáértő segítséget. Nem számít, hogy Ön egyedülálló, fiatal házas vagy nagycsaládos, a bemutató terünkön mindenféle élethelyzethez biztos megoldást ajánlunk. Miért térjen be hozzánk? Hiszünk a minőségben, amint áruházunkban Ön személyesen is megtapasztalhat.

Legyen szó bármilyen helyiségről, biztos lehet abban, hogy tartós és kiváló bútorokkal tudja majd felszerelni. Ráadásul a strapabíróság ma már nem luxus, hanem alapvető elvárás, amit választékunkkal magunk is követünk. A debreceni bútorboltok között ez tesz még minket különlegessé. Az igények felmérése után megmutatjuk Önnek azokat a dolgokat, amelyek segítségével már könnyen rátalálhat álmai bútoraira. Ezután már nincs más feladata, mint kiválasztani az Önnek leginkább tetsző bútorokat.

 

Stílus Bútor Webáruház

Ügyszolgálat telefonszám: +36/30-844-0973

E-mail:stilus.butoraruhaz@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat: 9.00 - 13:00

Vasárnap; ünnep és egyéb munkaszüneti napokon ZÁRVA.

 

Stílus Bútoráruház Debrecen

4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.

Tel: +36/30-844-0973

E-mail: stilus.butoraruhaz@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 17:00

Szombat: 9.00 - 13:00

Vasárnap: Zárva

Stílus Bútoráruház Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás utca, Spar üzletsor

Tel: +36/30-678-7560

E-mail: jesj.stilusbutor@gmail.com  

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00

Szombat: 9.00 - 13.00

Vasárnap: Zárva