Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói visszajelzések

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, amire büszkék vagyunk. A vásárlói vélemények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődhessünk. 

Örülünk, hogy munkánkkal tudunk segíteni a döntések meghozatalában valamint, hogy a vásárlók bizalommal fordulnak hozzánk. 

Minden visszajelzés arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan fejlődjünk és biztosítsuk a vásárlói igényeket. Kérjük vevőinket, hogy továbbra is osszák meg velünk tanácsaikat és véleményüket.


Korábbi visszajelzések:

03.16. E.Ilona:

Elégedett vagyok a termékkel. Szép kivitelű asztal, székekkel. Nagyon szépen voltak csomagolva :) Köszönöm. Alig várom a tényleges használatot, mert még csak most költözünk be a házba.

03.13. B.Andrea:

Gyors és pontos kiszállítás, a szekrénysor minősége pedig kiváló. Csak ajánlani tudom!

03.13. T. Károlyné:

Egyszerű rendelés, kiváló csapat munka, kedves udvarias segítő szállítók. Kifejezetten jólesett az ügyfélszolgálati érdeklődés, amit még más vásárlásnál nem is tapasztaltam. Csodálatosan csomagolva, sérülés mentes szállítás! Csak ajánlani tudom másoknak is. Nagyon köszönöm, a munkájukat! Jó egészséget, és további sikeres munkát, és más rendelőknek is olyan örömet kívánok mint amilyet nekem szereztek! Mégegyszer: KÖSZÖNÖM

03.12. B.Gábor:

Nagyon szép bútor! Az ügyintézés tökéletes, teljesen elégedett vagyok!

02.26. B. Tünde:

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel amit vásároltam! Köszönöm

02.26. D. Róbert: 

Teljesen elégedett vagyok a vásárlás menetével ,a megbeszéltek szerint történt minden. Legközelebb is innen fogok vásárolni.

02.26. J. Ferencné:

A kanapé szuper,pont ilyennek képzeltem! Az ügyintézés korrekt és gördülékeny, a munkatársak rendkivül segitőkészek,kedvesek!! Akinek csak tudom,ajánlani fogom Önöket, munkájukhoz további sikereket kivánok, és biztosan rendelek még Önöktól bútort!

02.26 T. Gábor:

Az étkezőasztal és a székek is hozzák az elvárt szintet. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni, mert friss szerzemények, bár a kinézet és súly alapján nem lesz velük gond, elég masszívak. Az igért szállítási időt kb 1,5 héttel korábban teljesítették. Termék minősége: pipa Szállítás minősége/gyorsasága: pipa Nem csalódtam, szóval ajánlom mindenkinek.

02.08. E. Anita:

Köszönjük szépen, nagyon szép a bútor. Illetve gyors és pontos szállítás a megbeszéltek szerint 

02.03. Fehér Zsigmondné


Nagyon tetszik az étkezőgarnitúra.lmàdom, a minőség kiváló, mindenkinek ajánlom. A munkatársak kedvesek, segítőkészek .

 

01.24. Kiss Lajos


Meg vagyok elégedve a szolgáltatással minden rendben volt.

 

01.21. Ivanics Melinda


Nagyon meg vagyok elégedve mind a webáruházzal a telefonos ügyintézéssel és a kiszállítókkal! Mindenki nagyon kedves volt! A bútort meg imádom! Pont olyan mint a képeken! Nagyon szčp! Maximálisan elégedett vagyok!

 

01.19. Murguly Erika


Minden rendben volt,kedves volt az ügyintéző és a futár is.A termékkell is elégedett vagyok. Űdvözlettel:Murguly Erika

 

01.18. Bak-Balogh Tímea

Minden rendben volt, elégedett vagyok mond a termékkel mind pedig az üzlet mentalitásával, segítőkészségével.

 

01.17. Szemendri Zsolt

Minden a legnagyobb rendben volt!Köszönjük!

 

01.16. Szöllősi Andrea

 


Nagyon segítőkész a koordinátor. Még az ünnepek előtt rendeltem a matracot.A várakozásnak megfelelően szép és kényelmes a matrac.A szállítást pontosan egyeztették velem ,időben történt a kiszállítás. Ajánlom minden vásárlónak a céget.

 

01.13. Varga Istvánné


Nagyon korrekt módon rendelés után felvették velem a kapcsolatot és mivel az ünnep is beleesett a várakozási időbe így sem feledkeztek meg rólam. Ünnepek után ismét felvették velem a kapcsolatot és időpontot egyeztettünk. A bútor időben megérkezett és kedves segítőkész kollégák hozták. Köszönet érte!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

 

01.13.Tanczikó Beáta

Nagyon meg vagyok elégedve. Gyors, pontos szállítás. A termék is alaposan becsomagolva, futár is nagyon rendes. Hibátlan minden.

 

01.07. Nussbaumer Rózsa

Nagyon megvagyok elégedve.A bútorelemek nagyon szépek.Kapcsolattartás jeles. A szállítókkal is minden rendben. Nagyon vigyázva és óvatosan hozták fel az elemeket.Örülök,hogy rátaláltam erre a bútoráruházra.Bútorvásárlás csakis tőlük.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Sok sikert kívánok munkályukhoz!

 

11.28. Kovács László

Az étkező garnitúra igényes, szép. Másoknak is ajánlani fogjuk!

11.12. Kovács Edit Éva

A bútor tökéletes, felülmúlta az elképzelésemet. Köszönöm a precíz kiszállítást és a segítséget.

 

11.16. Filipsz János

A vártnál gyorsabb kiszállítás, korrekt kommunikáció. Azt kaptuk amire számítottunk. KÖSZÖNETTEL!

 

01.16. Simonné Tovt Kati

Nagyon szépen köszönöm Udvarias kiszolgálás, kedves, pontos szŕllitók A bútor is nagyon szép

 

11.16. Juhász Margit

Nagyon szép az asztal és a székek is. A szállítók nagyon udvariasan kicsomagolták a bútorokat és ellenőrizték, hogy sértetlen.

 

11.16. Hajzerné Lados Barbara

Nagyon jó a termék és a futár is nagyon kedves volt.

 

10.09. Kozma Margit

Minden az ígértek szerint történt...pont olyan...időben jött...szép..praktikus

 

09.20. Novák Edit


Ígért minőségben,időpontban megtörtént a bútor kiszállítása.Elégedett vagyok,bár a 6 hét gyártási idő kicsit sok.,de megérte kivárni.

 

08.14. Novák Edit

A bútor tetszik,jó minőségű az anyag,a kivitelezés.Udvarias volt a kapcsolattartó és a szállítók is.Egy dolog ami kicsit problémás:hosszú a legyártás ideje,de érdemes rá várni!

 

08.13. Tulnerné Zsolt Ágnes

Nagyon szépek a bútorok, a rendeléssel, szállítással kapcsolatban is minden rendben volt. Köszönjük szépen.

 

08.13. Gina

Mind a termék minősége, mind a rendeléssel és szállítással kapcsolatos hozzaallas korrekt volt.

 

07.29. Kremper Jánosné

Nagyon segítőkészek, pontosak és korrektek voltak. Igazán vevő központú csapat. További sok sikert és minden jót kívánok.

 

07.26. Mindák Ferencné

A megrendelt étkező garnitúra tökéletes,a munkatársaik hozzá állasa a vásárlás lebonyolításához ötös !A kiszállító munkatársaik remekül végzik a dolgukat !Köszönöm !

 

07.26. Ildikó

Mind a termék minősége, mind a rendeléssel és szállítással kapcsolatos hozzáállás, lebonyolitas rendkívül korrekt és nagyon profi volt.

 

07.24. Piros Alfrédné

Csillagos ötösre értékelem munkájukat és a rendelt árút is!! Nagyon Kedves ügyfélszolgálati munkatársak, segítőkészek a rendelésben, kérésemre a gyártóval egyeztettek a szekrény ajtajának módosításán, amit köszönök szépen! A rendelt árú tökéletes, a megjelölt időnél hamarabb leszállították, csak dicsérni lehet az árut és a kiszolgálást! A szállításnál és készségesen segítettek, a szállítók is dicséretet érdemelnek! Egyszóval minden Tökéletes,csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

 

07.24. Szilágyiné Hüse Juliánna

Elégedett vagyok a termékkel, s a kiszállítással. A szállítók gyorsak, precizek! Köszönöm.

07.24. Kertes László

Jó minőségű a bútor nem csak a képeken,a valóságban is. A kiszállítása pontos, korrekt volt.

 

07.23. Nagy Józsefné

Elégedett vagyok a termékkel.Szép,kényelmes a kanapé.

07.23 Nagy-Szabó Edit

Precíz,pontos szállítás.A rendelt termékkel tökéletesen megvagyok elégedve.:)

 

07.22. Kecskés Péter

Tisztelt Stílus Bútoráruház! Nagyon meg vagyok elégedve a kiszállított termékkel, a rendeléstől a kiszállításig minden információt megkaptam. A szállítók pontosak voltak! Szívesen ajánlom másnak is Önöket.

 

07.17. Dávid Viktória

Bono ágykeretet rendeltem két éjjeliszekrénnyel. Élőben sokkal szebb, mint a képeken. Nagyon elégedett vagy a termékkel, szép, stabil, minőségi bútorlapból készült. A szállítás is várakozáson felüli volt, az ígérteknek megfelelően reggel már itt volt a bútor, sérülésmentes állapotban (a szállítók kibontották nekünk kérés nélkül a dobozokat). Nagyon segítőkészek, kedvesek voltak. Egyedül a várakozás volt kicsit sok (kb. 7 hét), de ezt sem kifogásolom, mert a rendelésem másnapján telefonon tájékoztattak, hogy nagyjából ennyire kell majd számítani. Köszönöm a színvonalas szolgáltatást!

 

07.16. Illyés Ágnes

A vásárlás és a szállítás során rendkívül kedves, udvarias kiszolgálásban volt részem. A választott bútorral meg vagyok elégedve, ami rekord gyorsasággal érkezett meg. Illyés Ágnes

 

07.09. Gonda Dominik

 

Most vásároltunk először. A szállítással és a termékkel (Nápoly gardrób) meg vagyunk elégedve.

 

07.09. Szűcs Tünde

Először vásárolok az üzletből, teljes mértékben meg vagyok elégedve a bútor minőségével!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

07.09. Szatmári Lajos

Boston tolóajtós gardróbszekrényt vettem 3 ajtóval. A terméket májusban rendeltem meg pünkösdi kedvezménnyel, gyártani kellett így 6 hét volt a várakozás, de azt tartották is. tudtuk, hogy nagy lesz, de ez tényleg nagy, szóval alaposan számolja ki mindenki, hogy hová és hogyan fér majd be. . A színe remek, és szép, a lábai is ízlésesek. Minden a termék leírásban lévő infó helyes is volt. jól pakolható és terhelhető, bár arra figyelni kell hogy pl ha nadrágtartóra van az öltönynadrág feltéve akkor a vállfás liftes rész magassága nem elég a nadrágok leérnek a polcra. Az anyaga jó és stabil, ajánlom mindenkinek, akinek ilyenre van szüksége. Az összeszereléssel akadtak azért gondok. 1 csomag csavar nem jött meg hozzá így azt pluszban vennem kellett, vélhetően csak elkeveredett kipakoláskor. A gyárilag adott leírás csak a vállfatartóhoz és a sínekhez volt meg. A szekrényhez nem, de amint jeleztem nekik lényegében 10 percen belül elküldték e-mailen. kissé felületes a leírás, aki rutinos IKEA bútorokhoz szokott gyakorlott össze rakó mester azért ott is el kell gondolkozni 1-2 elem pontos felrakásán? pl a fiókláda felfúrása, a fiókok ki és berakása, az ajtó felső görgőinek eltérése a gyár által előfúrt lyukaktól. De ide sorolom azt is hgoy a sínek melyik oldala van kívül vagy belül, vagy a 3 ajtó közül melyik kell fusson a külső melyik a belső sínen. DE ha ezeken túl vagy és előveszed a józan paraszti eszedet és összerakod, a végeredmény csodás. Eszméletlen ruhát nyel el. Szóval 5 csillag