Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói visszajelzések

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, amire büszkék vagyunk. A vásárlói vélemények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődhessünk. 

Örülünk, hogy munkánkkal tudunk segíteni a döntések meghozatalában valamint, hogy a vásárlók bizalommal fordulnak hozzánk. 

Minden visszajelzés arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan fejlődjünk és biztosítsuk a vásárlói igényeket. Kérjük vevőinket, hogy továbbra is osszák meg velünk tanácsaikat és véleményüket.


Korábbi visszajelzések:

Kovács Edit Éva 2021-11-23

A bútor tökéletes, felülmúlta az elképzelésemet. Köszönöm a precíz kiszállítást és a segítséget.

Filipsz János 2021-11-16

A vártnál gyorsabb kiszállítás, korrekt kommunikáció. Azt kaptuk amire számítottunk. KÖSZÖNETTEL!

Simonné Tovt Kati 2021-11-16

Nagyon szépen köszönöm Udvarias kiszolgálás, kedves, pontos szállítók, a bútor is nagyon szép.

Juhász Margit 2021-11-16

Nagyon szép az asztal és a székek is. A szállítók nagyon udvariasan kicsomagolták a bútorokat és ellenőrizték, hogy sértetlen.

Hajzerné Lados Barbara 2021-11-16

Nagyon jó a termék és a futár is nagyon kedves volt.

Tulnerné Zsolt Ágnes 2021-08-14

Nagyon szépek a bútorok, a rendeléssel, szállítással kapcsolatban is minden rendben volt. Köszönjük szépen.

Novák Edit 2021-08-14

A bútor tetszik,jó minőségű az anyag,a kivitelezés.Udvarias volt a kapcsolattartó és a szállítók is.Egy dolog ami kicsit problémás:hosszú a legyártás ideje,de érdemes rá várni!

Gina 2021-08-13

Mind a termék minősége, mind a rendeléssel és szállítással kapcsolatos hozzaallas korrekt volt.

Kremper Jánosné 2021-07-29

Nagyon segítőkészek, pontosak és korrektek voltak. Igazán vevő központú csapat. További sok sikert és minden jót kívánok.

Mindák Ferencné 2021- 07-26

A megrendelt étkező garnitúra tökéletes,a munkatársaik hozzá állasa a vásárlás lebonyolításához ötös !A kiszállító munkatársaik remekül végzik a dolgukat !Köszönöm

Ildikó 2021- 07-26

Mind a termék minősége, mind a rendeléssel és szállítással kapcsolatos hozzáállás, lebonyolitas rendkívül korrekt és nagyon profi volt.

Piros Alfrédné 2021- 07-23

Csillagos ötösre értékelem munkájukat és a rendelt árút is!! Nagyon Kedves ügyfélszolgálati munkatársak, segítőkészek a rendelésben, kérésemre a gyártóval egyeztettek a szekrény ajtajának módosításán, amit köszönök szépen! A rendelt árú tökéletes, a megjelölt időnél hamarabb leszállították, csak dicsérni lehet az árut és a kiszolgálást! A szállításnál és készségesen segítettek, a szállítók is dicséretet érdemelnek! Egyszóval minden Tökéletes,csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Vadkerti Ferencné 2021-07-21

Nagyon szép elégedett vagyok Akiszálitással. minden. rendben volt a. fiúk. nagyon. ügyes precízek. voltak jól. választottam jól pakolható köszönöm szépen a lehetőséget.

Viktória 2021-07-18

Bono ágykeretet rendeltem két éjjeliszekrénnyel. Élőben sokkal szebb, mint a képeken. Nagyon elégedett vagy a termékkel, szép, stabil, minőségi bútorlapból készült. A szállítás is várakozáson felüli volt, az ígérteknek megfelelően reggel már itt volt a bútor, sérülésmentes állapotban (a szállítók kibontották nekünk kérés nélkül a dobozokat). Nagyon segítőkészek, kedvesek voltak. Egyedül a várakozás volt kicsit sok (kb. 7 hét), de ezt sem kifogásolom, mert a rendelésem másnapján telefonon tájékoztattak, hogy nagyjából ennyire kell majd számítani. Köszönöm a színvonalas szolgáltatást!

Kulcsár Ferencné 2021-07-09

Nagyon tetszik a Royal étkező garnitúra. Ár-érték arányát is megfelelőnek tartom. Különösen a székektől vagyok elragadtatva. A háttámla megoldásának köszönhetően nagyon kényelmes, deréktájban jól megtámaszt hátradőlve. Köszönöm szépen. További jó munkát, színvonalas termékeket kívánok! A szállító fiúk is villámgyorsak, udvariasak voltak

Veressné Molnár Erzsébet 2021-07-02

Megbízható cég

Nagy Annamária 2021-07-01

Tisztelt Stílus Bútoráruház! Nagyon meg voltunk elégedve szolgáltatásukkal! Azt a terméket kaptuk, melyet kiválasztottunk - weboldaluk segítségével - nagyon jó minőségben! A szállítók kedvesek és pontosak voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lászlóné Antal 2021-06-29

Most vásároltam először. A pozitív értékelések segítettek a döntés meghozatalában. A vásárlás és a szállítás során nagyon kedves, udvarias kiszolgálásban volt részem. A választott bútor rekord gyorsasággal érkezett meg. Mindenkinek ajánlani tudom.

Lovászné Szepcsik Andrea 2021-06-24

Korrekt cég, korrekt kapcsolattartó, korrekt kiszállítás. Köszönöm, másoknak is szívesen ajánlom

Nagy Gyuláné 2021-06-24

Nagyon elégedett vagyok .A megbeszélt időbe hozták a butort .Sérülés mentesen A szállitók nagyon korektek voltak . További sok sikert a munkályukhoz

Dràvucznè Mónika 2021-06-23

Nagyon elègedett vagyok, köszönöm szèpen az áruhàznak!A bútor az ígértnèl mèg hamarabb èrkezett ès nagyon szèp!Korrekt tàjèkoztatàst kaptam a szállítással ès a fizetèssel kapcsolatban többször is,telefonon illetve email àltal is.Mindenkinek csak ajànlani tudom az àruhàzat!

Krajeczne Margó 2021-06-23

Nagyon elégedett vagyok a bútorral, a ki szállítással is. Csak ajánlani tudom, a korrekt kommunikáció miatt is!

Lakó Istvánné 2021-06-12

Nagyon örülök hogy meghozták a bútort ! Hálásan köszönőm a kettő szállító fiatal ember önzetlen munkáját, hogy sikerült sértetlenül a harmadik emeletre felvinni. 2021 06 10 köszönettel Lakó Istvánné. Budapest.

Berta Gabriella 2021-06-12

Nem először vásárolok ebből az üzletből. Most sem csalódtam! Reális áron jó minőségű terméket kaptam. Gyors szállítás, kedves, segítőkész kiszolgálás

Szűcsné Heszler Ágota 2021-06-11

Nagyon elégedett vagyok a bútor minőségével, az empatikus ügyintézéssel ,a kedves szállítőkkal.Mindenkinek köszönet!!!!! Szeretettel ajánlom mindenkinek,hogy önöket válaszák..

Szűcs Klára 2021-06-11

Kommunikáció, szállítás, kiszolgálás 5-ös.

Laki Attila 2021-06-08

Nagyon meg voltunk elégedve szolgáltatásukkal és a kiválasztott termékkel. Valószínűleg a jövőbben is fogunk önöktől vásárolni. Köszönöm.

Balogh Sándor 2021-06-03

Tisztelt Stílus Bútoráruház! Ahogy tegnapi e-mailünkben is jeleztük Önöknek nagyon meg voltunk elégedve szolgáltatásukkal! Azt a terméket kaptuk, melyet kiválasztottunk - weboldaluk segítségével - nagyon jó minőségben, készséges ügyintézéssel övezve. A szállítási határidő is pontos volt! Szóval minden rendben, flottul ment,& csak ajánlani tudom másoknak is Önöket! :-)

Andráska Zoltánné 2021-06-02

Nagyon meg vagyok elégedve a kiszállított termékkel, a rendeléstől a kiszállításig minden információt korrekten megkaptam. Köszönöm szépen! A további munkájukhoz jó egészséget kívánok!!

Medve József 2021-06-02

Köszönjük, minden rendben,sőt jóval hamarabb kaptuk meg a terméket, mint ahogy azt vártuk.  a Jeti ágyneműtartója sajátos kiképzésű ugyan,de majd megszokjuk :)  Sok megrendelőt kívánunk Csapatuknak!

Ozsváth Vilmosné 2021-05-28

Nagyon elégedett vagyok! Készséges, pontos információk, naprakész számlázás:-) Türelmes, segítőkész személyzet:-)Korrekt szállítás! Jó választás, döntés volt!köszönöm!

Tamási Nikolett 2021-05-27

Egyszerűen imádom a Bella asztalt, megérte rá várni  :) mindenkinek csak ajánlani tudom a céget. Fantasztikus a hozzáállás a precizitás. Köszönöm

Andics Márta 2021-05-20

Nagyon meg vagyok elégedve. A szállítók segítőkészek, kedvesek. A bútor pont olyan, mint a leírásban. Köszönóm, ajánlom mindenkinek

Élő András 2021-05-20

Köszönöm szépen. Nagyon Szép a kiválasztott szekrény sor.A szålitok is nagyon kedvesek voltak.Elegedet vagyok.Üdvozlettel Élő Andràs.

Keliger Istvánné 2021-05-17

Ismét a megelégedettség hangján tudok beszámolni a megrendelt áruról. Külön köszönöm a gyors szállítást!

Hódi Bence 2021-05-14

Igazából fele annyi idő alatt megérkezett mint amit ígértek. A külön kérésem is figyelembe vették és a szállítás előtt fél órával hívott a futár. Plusz pont hogy a rendelés előtt egy héttel személyesen fel is hívtak és megkérdezték jó e az időpont. Abszolút 5* fogok még innen rendelni

Sutyinszki Gábor 2021-05-14

Minden a legnagyobb rendben zajlott,csak ajánlani tudom.Köszönöm szépen!

Jakli Csaba 2021-05-14

Minden rendben van, jóval az ígért idő előtt megérkezett. Szuper az étkező garnitúra. Köszönöm.

Ihász Antalné 2021-05-12

Minden rendben.Megérkezett időben.Szívesen ajánlom másnak is.Elégedett vagyok a termékkel.

Csikai László 2021-05-10

Az előrejelzett időn belül megkaptam a terméket, az érkezésről időben kaptam értesítést. Probléma nem merült fel, elégedett vagyok.

Jakots Anna 2021-05-10

Köszönöm szépen a étkező garnitúrát.Meg vagyok teljes méretben elégedve a butorral is és a kiszállítással is ! Ajálani tudom mindenkinek!

Csernák Ádám 2021-05-10

Kiváló szállítás köszönjük szépen.

Váraljai Zsolt 2021-05-10

Nagyon meg vagyok elégedve mind a termékkel amit redeltünk, és a kiszállítással és szállító személyzettel. Ajánlani tudom mindenkinek.

Czagáné Tóth Terézia 2021-05-10

T. Stílus Bútor! Nagyon tetszik mind az asztal, mind a szék. A kommunikáció is rendben volt. A szállítás is tökéletes volt, a kollégák nagyon profik. Köszönjük szépen. Szép napot. Czagáné Teri

Keliger Istvánné 2021-05-05

Nagyon tetszetős,minőségileg jó,modern, stabil! a szállítóval is elégedett voltam.A terméküket másnak is fogom ajánlani!

Varga ILONA 2021-05-03

Maximálisan elégedett vagyok. A szállítás gyors és pontos volt. Az áru sértetlenül érkezett meg. Köszönöm!

Bodolai Imréné 2021-04-29

Meg vagyok elégedve a butorral azt kaptam amit vártam telefonon tartottuk a kapcsolatot amig meg jött. A szállitók kedvesek barátságosak ,nekem jó véleményem van az egészről! Köszönöm szépen a továbbiakban is fogom keresni Önöket. Tisztelettel. Bodolai Imréné

Bali Ilona 2021-04-19

üdv! Én személyem szerint nagyon megvagyok elégedve az áruházzal kommunikáció szempontjából is nagyon kedvesek segítőkészek és a termék is a megigért időpontban megérkezett és minden rendben volt vele! Nagyon elégedett vagyok és másoknak is bátran fogom majd ajánkani ezt az áruházat! Köszönök mindent.Tisztelettel:Bali Ilona

Mónika Federicsné Árva 2021-04-15

A negyedik bútordarabunkat rendeltük. Tökéletesen elégedett vagyok! A bútorral is, a szállítással is. Minden úgy történt , ahogyan azt megbeszéltük. Precíz, pontos szállítás, szép, strapabíró bútor. Köszönöm!

Kocsis Judit 2021-04-12

Egyedi méretezésű nyilóajtós gardróbot kerestem már jó ideje, de sajnos sehol sem találtam, olyan boltot, akik a sajátos méreteben tudják nekem biztosítani a gardróbot. Az ügyfélszolgálat segítségével azonban, sikerült gördülékenyen megtervezni az egyedi méretű és sajátos belső elrendezésű Frida gardróbomat J Kiváló minőség, gyors és precíz munka! Csak ajánlani tudom Őket. Köszönöm!

Tóthné Dányi Ildikó 2021-03-29

Teljes elégedettség a vásárlás menetével és a termékkel is. Előbb megérkezett a vállalat időpontnál. Rendben volt minden!

Lukácsné Gyollai Ildikó 2021-03-29

Jó kommunikáció, gyors gyártás és kiszállítás. A kiszállítók udvariasak és segítőkészek voltak, a bútorok tökéletes állapotban voltak.

Lakatos János 2021-03-10

Basel szekrénysort rendeltem, remek választás volt. Élőben még szebb, mint a képen. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tóth Béláné 2021-02-02

Kanapét rendeltem mindennapos használatra. Nagyon jól tettem, hogy hallgattam az ügyfélszolgálat ajánlására. A kanapé nagyon jó, amellett, hogy szép is, rendkívül kényelmes.

Kálmánné Kati 2021-01-29

Nikol Előszobaszekrényt vásároltam tőlük. Gond nélkül megcsinálták nekem szélesebb méretben is, mint a hirdetésben található. Gyors és precíz kivitelezés.

Mező Mihály 2021-01-19

A szekrényt amit rendeltem nagyon gyorsan megcsinálták és ki is szállították, ráadásul saját helybeli adottságaimnak megfelelő egyedi méretezésben. Ha egyedi bútorra van szükséged egyértelműen Őket ajánlom!

Szabó Dóra 2021-01-14

Szekrénysort rendeltem, Azon belül a Baselt. Nagyon szép. A LED rendkívül hangulatos. Mindenkinek ajánlom.

Kelemen István 2020-12-26

Még az Ünnepek előtt ideért a bútor, így egyből betudtok fogni az étkezőgarnitúrát. A szállítók udvariasak voltak, betették a teraszra.

Balogh Zsolt 2020-12-12

A bútor nagyon szép és szeretjük. Már többször rendeltem Önöktől És mindig meg voltam elégedve.

Szabó Kálmán 2020-11-28

A mai napon megkaptuk a gyönyörű szép ülőgarnitúrát! Maximálisan elégedettek vagyunk a bútorral, a szállítással és a szállító emberekkel.

Borsós Géza 2020-11-07

Köszönöm szépen. Megérkezett a gardróbszekrény. Nagyon örülünk neki.

Jakab Tünde 2020-10-19

A szállítók rendesek,segítőkészek,udvariasak voltak.Ajánlani fogom önöket az ismerőseimnek!!

Péterfi Nikolett 2020-10-11

Egy kisebb, de strapabíró sarokülőt kerestem, ami pont befér a szobámba.  A Stílus Bútoráruház ügyfélszolgálata ajánlotta, a Bianca sarokülőt, amit egyedi méretben (270 x 165cm) is elkészítettek nekem. Néhány hét alatt meg is érkezett Miskolcra. Nagyon kényelmes és nagyon szeretem.

Kiss Ramóna 2020-09-21

Az általam rendelt bútorok a megfelelő időpontban, nagyon jó minőségben érkeztek meg, a szállítók készségesek, kedvesek voltak, nagyon meg vagyok elégedve. Bárkinek tudom ajánlani!

Kiss Ferenc 2020-08-10

Nagyon elégedettek vagyunk nemrég rendelt Firenze szekrénysorral. A szállítók készségesek, kedvesek. Az biztos minden bútort innen fogunk rendelni. Csak ajánlom mindenkinek.

Szabados Péter 2020-07-22

Valóban azt kaptam, amit rendeltem. Betartották a vállalt határidőt.

Szabó Kinga 2020-07-03

Jó áron tudtam kanapét venni. Gyorsan házhoz is hozták. Köszi Stílus Bútor!

Major Dávid 2020-06-14

A bútort sérülésmentesen leszállították.

Varga Kevin 2020-05-22

Kedves, gyors ügyintézés, pontos szállítás.

Jenei Béla 2020-05-02

Megérkeztek a bútoraink. Gyönyörű szépek, pont olyanok, mint a képeken! A szállítással minden rendben volt, köszönjük a fiúknak!

Székely Vilma 2020-04-15

Azúr ágyat vásároltunk, ma kaptuk meg. Pontos szállítás, segítőkész kiszállítók. Nagyon tetszik az ágy, szép.

Kiss Szabi 2020-03-29

A bútor rövid időn belül megérkezett, sértetlenül, összeszerelt állapotban, aminek nagyon örültem.

Tengeri Zsolt 2020-02-02

Kedves Stílus Bútor! Nagyon szépen köszönjük az ágyat, mindennel teljesen meg vagyunk elégedve, csak ajánlani fogom mindenkinek a boltot.

Benedek Szabolcs 2020-01-15

Viszonylag nagy nappali térrel rendelkezünk, ahova egy olyan U-alakú sarokülőt kerestem, ami a teljes területet kitölti. A webáruház ügyfélszolgálatától telefonon kértem termék ajánlást, a méreteknek megfelelően. A Bianca sarokülőt ajánlották, ahol ráadásul különböző színek közül választhattam és még a sarokülő szélességét is nagyobbra tudták gyártatni. Néhány hét alatt meg is érkezett. Nagyon tetszik és nagyon elégedettek vagyunk a kollégák segítőkészségével!

Kurucsay Bence 2020-01-07

Nagyon elégedett vagyok az ággyal és a kiszolgálással egyaránt. Jóval hamarabb hozták nagy örömömre, ezt előző nap telefonon egyeztették is velem.

Bodó Alex 2019-12-29

Folyamatos szállítás. Remek munka! Csak így tovább Stílus Bútor!

Vörös Bence 2019-12-12

Mivel már volt jó tapasztalatom, ezért választottam ismét a Stílus Bútort. Most sem csalódtam. Pontosak voltak a szállítók, ami számomra nagyon fontos volt.

Szöllősi Beatrix 2019-11-17

Nagyon kényelmes az ágy megvagyok elégedve vele!

Nagy-Kis Katalin 2019-10-28

Tisztelt Cég, Köszönöm szépen, a gyors és precíz szállítást.

Borókné Kati 2019-10-02

Sokkal hamarabb megkaptam a bútorom, mint ahogy vártam, aminek nagyon örültem. A szállítók nagyon kedvesek, gyorsak és pontosak. A webáruház messze a legkedvezőbb áron kínálja a termékeit.

Rácz Attila 2019 – 09-24

Nagyon kedvező áron, mindenféle fennakadás nélkül elkészítétték a Gina gardróbot az egyedileg megadott méreteim alapján. A szállító kollégák nagyon udvariasak voltak.

Asztalos Norbert 2019-09-14

A megrendelt, raktáron lévő kanapé pár napon belül megérkezett. A szállítók nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Köszönöm szépen!

Vízer Ildikó 2019-08-29

A kiszállítással és a termékkel is meg vagyok elégedve!

Tarcsi Péter 2019-08-05

Köszönöm a bútorokat a gyors kiszállítást! Nagyon örülök, hogy Önöket választottam, nagyon szeretjük az új bútorainkat!

Szegedi Enikő 2019-07-19

A tegnapi napon megkaptuk az Önöktől rendelt ágykeretet, köszönet a szállítóknak is.

Boruzs Zsolt 2019-07-04

Tisztelt Cég! Az árut hiánytalanul, és sérülésmentesen megkaptuk! A szállító Urak munkájával maximálisan elégedettek voltunk.

László Tivadar 2019-06-27

Jó árak! Mindig érdemes a Stílus Bútornál vásárolni!

Szabó Péter 2019-06-19

Ma még érkezett a franciaágy, amit rendeltem. Gyönyörű, kidolgozott precíz minőségű!

Mészáros Nikolett 2019-06-16

A Praktik nevű szekrény szerettem volna végig polcos belső elrendezéssel. Rövid egyeztetés után meg is beszéltük. Hamar leszállították, mivel már össze volt szerelve, egyből pakolhattam is bele a ruháimat J

Erdei Lilla 2019-06-08

Megvagyok elégedve. Fogok a jövőben is vásárolni a Stílus Bútornál.

Kovács Hanga 2019-05-29

Minden tökéletes volt és külön meg szeretném köszönni a 2 szállító fiúnak a segítségét!

Ásztai Judit 2019-05-09

A bútorok gyönyörűek, hibátlanul, karcolás mentesen hozták! Nagy örömöt okoztak nekem és a családomnak vele.

Farkas Anna 2019-04-29

Ma megkaptam, a bútoromat, aminek nagyon örültem! Köszönöm a vállalat összes dolgozójának, a két szállítónak, akik a címemre kihozták a bútort!

Szatmári Sándor 2019-04-09

Ajándéknak vettünk szekrénysort. Hamarabb érkezett, mint ahogy gondoltuk. A szállítás rendben lezajlott, nem volt sérülés a bútoron.

Kovács Anikó 2019-03-23

A kiszállítók segítőkészek voltak, hogy ne nekem kelljen cipekedni. Le a kalappal előttünk. Csak ajánlani tudom A Stílus Bútort!

Szabó Ricsike 2019-03-08

Elégedett vagyok a rendelt bútorral. Időben megjött. Azóta is használjuk.

Tóth Gergő 2019-02-17

Lux gardróbot rendeltem. Azt mondták kb. 1 hónap, de hamarabb megérkezett. Mind szépségben, mind minőségben felülmulta a vártakat. Csak ajánlani tudom.

Kiss Ferenc 2019-02-04

Franciaágyat vettem. A szállítás is rendben volt, össze is rakták.

Deák Imre 2019-01-17

Pár nap alatt kiszállították a rendelt bútort.

Béla Péter 2019-01-09

Elégedett vagyok az általam vásárolt bútorral. A kiszállítás is rendben volt. Szóltak érkezés előtt így a régit is el tudtuk tüntetni.

Lakatos Móni 2019-01-02

Olcsó kanapét kerestünk a gyereknek és több fajtát is találtunk. Végül azt választottuk, amit az üzletben ki is tudtunk próbálni. Ki is hozták nekünk.

Szabó Julianna 2018-12-24

Komfort szekrénysort vett a férjem. Megvagyunk elégedve a minőséggel is és a kapott információkkal egyaránt. Nagyon jól bele tudtunk pakolni.
 

Varga Vica 2018-12-01

Nem rég kaptam meg a sarokülőt, amit rendeltem Kecskemétre. Nagyon kényelmes. Az egész család elfér rajta. Rendkívül rugalmasak és minden kérésemet teljesítették. A sarokülő méretein változtattam, amit gond nélkül megoldottak.

Cs. Dávid 2018-11-23

Jó kommunikációs készség. A szállítás is rendben volt. Időben megkaptam a bútort. Csak ajánlani tudom!

Nagy Leila 2018-11-10

Ajándékba kaptam a családtól Berta étkezőgarnitúrát. Nagyon szép. Pont passzol színben. És a minőség is jó.

H. Fanni 2018-10-26

Íróasztal kellet. Olyan választottam, ami készleten volt. Szinte azonnal ki is hozták. Az összeszereléssel sem kellet bajlódni, mer már kész volt. A szállítók a helyére is tették nekem. Köszi Stílus Bútor

Varga Beáta 2018-10-19

Heverőt vettünk 2 darabot, a gyerekeknek. Volt egyforma színben, el is hoztuk. Az ár is kedvező volt. Máskor is hozzátok megyek. Üdv, Bea

Kiss Évi 2018-10-09

Franciaágyat vettünk. A szövet miatt bementünk az üzletbe, ahol ki is tudtuk próbálni. Várni kellet rá, hogy elkészítse a gyártó, de megérte. Szép a szín élőben is.

Nagy Szilvi 2018-09-26

A bútor megérkezett a vállalt határidőn belül. Átvételkor minden rendben volt, a szállítók udvariasan megmutatták a bútort. Nyugodtan vásároljon mindenki itt, minőségi bútort fog kapni.

Nagy János 2018-09-18

Tolós gardróbot vettem. Nem értettem hozzá, de elmondták, hogy kell összerakni és elsőre sikerült. Elégedett vagyok a szekrénnyel.

Szabó Erzsébet 2018-09-09

Székeket rendeltem. Hamar megkaptam. Azóta is használom őket és semmi hibájuk!

Kerekes Éva 2018-08-22

Komódot, éjjelit vettük, nagy örömünkre össze volt szerelve amikor megkaptuk. Csak a helyére tettük és használták is a gyerekek. Korrekt minőség. Csak ajánlani tudom a bútorokat.

Tóth Milán 2018-08-05

Teljes elégedettség a vásárlás menetével. Az oldal átlátható még egy idősebb embernek is. Ha elakadtam telefonon segítettek. A rendelt szerkénysor élőben még szebb, mint a fotón.

Kovács Ildikó 2018-07-14

3+2+1 garnitúrát vettünk. A színt élőben megnéztük az üzletben. A szállítók fel is hozták a lakásban.

Józsi 2018-07-09

Több bútort is vásároltunk a lakás felújítás során. Színben össze tudtuk hangolni. Segítőkész ügyfélszolgálat, látszik, hogy értették a dolguk! Az összeszerelésben is segítettek. Üdv, F. Józsi

Nagy Imre 2018-07-02

Remek termékek, széles választék. Csak ajánlani tudom!

Farkas Géza 2018-06-26

Előszobaszekrényt és cipősszekrényt is tőlük rendeltem! Az előszobaszekrény eredeti méretében nem fért volna el, de meg tudták keskenyebbre csinálni. Nagyon rugalmasak és szívesen segítenek!

Kovácsné Móni 2018-06-24

Étkező asztalt vásároltam székekkel. Pár nap alatt le is szállították. Azóta is használjuk. Szereti az egész család. Csak így tovább Stílus Bútor!

Zoltán 2018-06-02

Szekrénysoromat szerettem volna lecserélni. Telefonon segítettek az általam elmondottak alapján mik jöhetnek szóba. Végül valóban azon közül választottam és nem bántam meg. Nagyon szeretjük

Szabó János 2018-05-19

Minden ok! Megjött a bútor időben. Jó minőségű ágyat kaptunk.

Kiss Mária 2018-05-09

Megtetszett egy ülőgarnitúra, és rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy adjanak bővebb tájékoztatást. A telefont kezelő úr, minden kérdésemre tudott azonnal válaszolni. Annyira meggyőzött, hogy még aznap este meg is rendeltem a terméket.

T. Dávid 2018-04-22

Teljes elégedettség a vásárolt bútorral. Előbb megérkezett a vállalat időpontnál. Rendben volt minden!

Fazekas Anikó 2018-04-13

Szekrénysort rendeltem. Jó kommunikáció, gyors kiszállítás. A kiszállítók nagyon ügyesek voltak, látszott, hogy értik a dolgukat.

K. Ildikó 2018-03-29

Kanapét szerettük volna, ami strapabíró. Személyesen felkerestük az üzletüket, ahol egyből találtunk megfelelőt. Az eladó mindenben segített. Felkészült üzlet. Csak ajánlani tudom.

Kovács Pisti 2018-03-19

Hamar megkaptam a bútort, nem is számítottam rá! Nagyon jól néz ki, az egész család szereti.