Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

 

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Előleg vagy a teljes összeg előre utalása mindig egyedi elbírálás alapján történik (Ez függ a megrendelés tartalmától, egyediségétől, mennyiségétől, stb...).

A bemutatótermeinkben a termékek árai eltérhetnek a weboldalon feltüntetettekhez képest!

Utalás:
Számlát kiállítani csak arra a névre, címre tudunk, ami a számlázási adatoknál megadásra került.

A FIZETÉS TÖRTÉNHET:

Készpénzben áruátvételkor, Forintban a szállítás helyszínén

Bankkártyával, személyesen debreceni üzletünkben. (4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.)

Áru átvétel előtti banki átutalással: Unicredit Bank - Számlaszám: 10918001-00000075-03380006

A telefonon történő, hivatalos rendelés megerősítése és a rendelt termékek pontos egyeztetése előtt megkérjük, NE utald el a vásárlási összeget!

Utalási adatok:

Kedvezményezett neve: J és J Stílus Bútor Kft.

Adószám: 25071214-2-09

Kérjük, a közlemény rovatba írja be a megrendelési számát!

Szállítás előtt két nappal a fizetendő összegnek meg kell érkeznie, ahhoz, hogy könyvelni tudjuk.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Webáruházunkon leadott 300.000 Ft feletti megrendeléseket ORSZÁGOSAN, DÍJMENTESEN szállítunk házig/kapuig.

A várható szállítási idő, a megrendelt termékektől függ, mely általában 2-8 hét.

Megrendelés előtt nyugodtan érdeklődj elérhetőségeinken.

300.000 Ft alatti megrendelések házhozszállítási díja, 9.990 Ft.

A bemutató termeinkben leadott rendelések vagy a raktárkészletről/üzletből megvásárolt termékek házig szállítási díja minimum 10.000 Ft, mely függ a vásárolt termékektől, illetve a szállítási címtől.

100 000 Ft alatti megrendelések kiszállítását az arra érkező legközelebbi autóval tudjuk csak biztosítani, amit nem tudunk mindig a megadott szállítási határidőn belül teljesíteni! Kérjük a megadott elérhetőségeken érdeklődj megrendelés előtt!!

A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti, a szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

Plusz költség ellenében van lehetősége kérni a bútorok lakásba/célhelyre történő berakodását, melynek költségeiről érdeklődjön kollégáinknál vagy Ügyfélszolgálatunknál.

Szombati és vasárnapi  napokon nem végzünk szállítást.
 

VÁLASZTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Házhozszállítás:

A házhoz szállítás a szállítási cím bejáratáig (társasház esetén a lépcsőházig) történő teljesítésre vonatkozik. Amennyiben házba, garázsba, tárolóba szállítást és a bútorok összeszerelését szeretnéd kérni, azt e-mailben vagy telefonon teheted meg. Erkélyen, ablakon keresztüli beszállítást nem áll módunkban teljesíteni. Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az eladó/webáruház felelőssége, cégünk a terméket visszavenni nem köteles!

Amennyiben csak a házhozszállítást kéred, akkor szállítónk a teherautóról leadogatja a bútordarabokat az átvevő fél és annak segítsége részére. A szállító egyéb mozgatásra nem kötelezhető.

 Az összes bútor lerakodása után történik meg a bútor mennyiségi és minőségi átvétele, illetve a fennmaradó ellenérték készpénzben történő kiegyenlítése. Amennyiben a vásárló maga viszi be a bútorokat a lakásba, kollégáink azt nem tudják megvárni. Az átadás után a helytelen rakodásból és összeszerelésből eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

Amennyiben a szállítási címre behajtási engedély szükséges, úgy abban az esetbe a vevő felelőssége az engedély beszerzése.

Házba szállítás

A házba vagy lakásba beszállítás külön költséget jelent. A beszállítási munkát kizárólag cégünk szakértő dolgozói végzik.

 

 

Szállítás menete:

Rendelésed házhoz szállítása előtt  kb. 5 nappal e-mailben vagy telefonon keresni fogunk, melyben megadjuk a kézbesítés napját és azon belül adott napon belüli időszakot, ehhez az optimális fuvarszervezés érdekében megkérünk, hogy alkalmazkodj, hiszen így tudunk díjmentesen szállítani neked. 

Ha az általunk megadott időpontban sajnos, nem tudod a bútor átvenni, úgy a következő arra járó túraútvonallal tudjuk megrendelésedet kiszállítani, mely akár 2-6 hét is lehet.

A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat (forgalom, időjárás), így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. 
A szállítási időpont alkalmasságát/ alkalmatlanságát egy válasz e-mailben vagy telefonon hozhatod tudomásunkra. Amennyiben a válasz elmarad, nem szállítjuk a megrendelt terméket. 


Személyes átvétel:

Amennyiben az általad megrendelt terméket személyesen szeretnéd elszállítani, átveheted a 4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.-szám alatt található raktárunkban, előre leegyeztetett időpontban.
A személyes elszállítás során a bútor megóvása érdekében a csomagoláshoz, rögzítéshez szükséges anyagokat a vevő maga biztosítja. (pl.: pléd, törölköző, paplan, karton, szivacs). A személyes szállítás esetén a cég nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.

Üzletünkben női eladó dolgozik, amennyiben a terméket Te szállítod el, neked kell megoldanod a boltból illetve a raktárból történő árumozgatást, valamint az autóra rakodást.
Javasoljuk, 2 férfi érkezzen a termékekért.

További információk:

A weboldalunkon található szállítási idők tájékoztató jellegűek, ettől cégünk eltérhet.