Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szekrénysorok

Rendezés:

Brema B1 elem

49.950 Ft 39.690 Ft
Gyártói raktáron

Brema B2 elem

59.950 Ft 45.360 Ft
Gyártói raktáron

Brema B3 elem

49.950 Ft 25.525 Ft
Gyártói raktáron

Brema B4 elem

49.950 Ft 41.175 Ft
Gyártói raktáron

Brema B5 elem

49.950 Ft 34.020 Ft
Gyártói raktáron

Brema B6 elem

9.900 Ft 7.830 Ft
Gyártói raktáron

Szekrénysor Debrecen

Debreceni szekrénysor kínálatunkra kifejezetten jellemző a stílusos megjelenés és a tartósság. Igyekszünk többféle stílusirányzatot is követni, növelve ezzel az esélyét, hogy bármelyik korosztály számára tetszetős szekrénysorokat tudjuk ajánlani. Debreceni szekrénysor bemutatótermünkben szebbnél szebb szekrénysorok kaptak helyet, egyaránt a klasszikus nagy méretű szekrénysoroktól, a mai modern elemes szekrénysorokig.

Szekrénysor kínálatunk a klasszikustól a legmodernebb megjelenésű bútorig terjed. Közös tulajdonságuk a praktikus kialakítás, amely a pakolhatóság lehetőségeit növeli, legyen szó: ruháiról, könyveiről, dísz- és emléktárgyairól mindennek lesz helye ezekben a nagyszerű valamint a kiváló ár-érték arányú bútorokban. A szekrénysoraink között megtalálja az egészen helytakarékos panelekhez tervezett szekrénysorokat, ugyanakkor a tágas nappalik számára készített bútorokat is.

Debreceni szekrénysor üzletünk a szekrénysor értékesítésen kívül kiszállítást is vállal. Legyen szó beszállításról, emeletre történő felvitelről, igény esetén összeszerelésről, ezeket a plusz szolgáltatásokat is meg tudjuk Önnek oldani. Amennyiben tehát, megtetszik az egyik Debreceni szekrénysor kiállítótermünkben található olcsó szekrénysor, már csak azt kell eldönteni, hogy miként kerüljön beszerzésre.