Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szekrénysorok

Megfelelő szekrénysort venni nem egyszerű feladat. Mivel többféle méretben, színben vagy akár elemenként is rendelhetőek így vásárlás előtt célszerű tanulmányozni a helyiséget ahova vásárolni szeretnénk a szekrénysort. Szükséges pontosan lemérni a rendelkezésre álló fal méretét, összhangba hozni az esetlegesen meglévő sarokülővel, ülőgarnitúrával. A szekrénysoraink elemenként összeszerelt állapotban érkeznek, így Nektek nem kell lapokból összetenni a bútort! 

Rendezés:

Szekrénysor Debrecen

Debreceni szekrénysor kínálatunkra kifejezetten jellemző a stílusos megjelenés és a tartósság. Igyekszünk többféle stílusirányzatot is követni, növelve ezzel az esélyét, hogy bármelyik korosztály számára tetszetős szekrénysorokat tudjuk ajánlani. Debreceni szekrénysor bemutatótermünkben szebbnél szebb szekrénysorok kaptak helyet, egyaránt a klasszikus nagy méretű szekrénysoroktól, a mai modern elemes szekrénysorokig.

Szekrénysor kínálatunk a klasszikustól a legmodernebb megjelenésű bútorig terjed. Közös tulajdonságuk a praktikus kialakítás, amely a pakolhatóság lehetőségeit növeli, legyen szó: ruháiról, könyveiről, dísz- és emléktárgyairól mindennek lesz helye ezekben a nagyszerű valamint a kiváló ár-érték arányú bútorokban. A szekrénysoraink között megtalálja az egészen helytakarékos panelekhez tervezett szekrénysorokat, ugyanakkor a tágas nappalik számára készített bútorokat is.

Debreceni szekrénysor üzletünk a szekrénysor értékesítésen kívül kiszállítást is vállal. Legyen szó beszállításról, emeletre történő felvitelről, igény esetén összeszerelésről, ezeket a plusz szolgáltatásokat is meg tudjuk Önnek oldani. Amennyiben tehát, megtetszik az egyik Debreceni szekrénysor kiállítótermünkben található olcsó szekrénysor, már csak azt kell eldönteni, hogy miként kerüljön beszerzésre.