Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szekrénysorok

Megfelelő szekrénysort venni nem egyszerű feladat. Mivel többféle méretben, színben vagy akár elemenként is rendelhetőek így vásárlás előtt célszerű tanulmányozni a helyiséget ahova vásárolni szeretnénk a szekrénysort. Szükséges pontosan lemérni a rendelkezésre álló fal méretét, összhangba hozni az esetlegesen meglévő sarokülővel, ülőgarnitúrával. A szekrénysoraink elemenként összeszerelt állapotban érkeznek, így Nektek nem kell lapokból összetenni a bútort! 

Rendezés:

 Szekrénysor kínálatunkra kifejezetten jellemző a stílusos megjelenés és a tartósság. Nappali bútoraink, időtállóságát és tartósságát növeli, hogy már elemenként előre összeszerelt állapotban szállítjuk ki számotokra, gyakran nincs más dolgod, mint az elemeket összefogatni és a fogantyúkat felcsavarozni.

Igyekszünk többféle stílusirányzatot is követni, növelve ezzel az esélyét, hogy bármelyik korosztály számára tetszetős szekrénysorokat tudjuk ajánlani. Szebbnél szebb szekrénysorainkat személyesen is megtekintheted, ha ellátogatsz debreceni vagy hajdúszoboszlói bemutató termünkbe.

Szekrénysor kínálatunk a klasszikustól a legmodernebb megjelenésű bútorig terjed. Közös tulajdonságuk a praktikus kialakítás és a kiváló pakolási lehetőség. A szekrénysoraink között megtalálod az egészen helytakarékos panelekhez tervezett szekrénysorokat, ugyanakkor a tágas nappalik számára készített bútorokat is.