Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Székek

Rendezés:

Berta szék

22.815 Ft
Gyártói raktáron

Cleopatra szék

48.140 Ft
Gyártói raktáron

Cristal szék

37.665 Ft
Gyártói raktáron

Delta szék

15.552 Ft
Gyártói raktáron

Emma szék

39.879 Ft
Gyártói raktáron

Félix szék

15.917 Ft
Gyártói raktáron

London szék

16.335 Ft
Gyártói raktáron

Sophia szék

16.335 Ft
Gyártói raktáron

Lord szék

38.981 Ft
Gyártói raktáron

Milano szék

21.820 Ft
Gyártói raktáron

Lina szék

16.727 Ft
Gyártói raktáron

Herman szék

21.067 Ft
Gyártói raktáron

Strapabíró étkezőszék megfizethető áron

Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akiknek a lakás adottságai megengedik azt, hogy étkező helyiséget alakítsanak ki. Egy jól berendezett étkező helyiségben a kiválasztott bútorok kellemes harmóniát alkotnak egymással. Ugyanakkor azon kívül, hogy elegáns megjelenésnek örvendenek az étkező garnitúrák, rendkívül hasznos funkciókkal rendelkeznek. 

A megfelelő bútorszett megtalálása azonban nem mindig egyszerű feladat, főként azért, mert manapság a forgalmazók sok esetben irreálisan magas összegeket kérnek el a bútorokért cserébe. Amennyiben Neked is fontos, hogy megfizethető áron vásárolj, akkor a figyelmedbe ajánljuk a webáruházunk kínálatát, mert nálunk garantáltan rátalálsz a minden igényt kielégítő étkezőszékre.

Webáruházunkban egyszerre találod meg az ideális stílusú és kényelmes széket, legyen az akár, klasszikus 4 lábas vagy szánkótalpas, kárpitozását tekintve szövet, műbőr, vagy velur.

Az általunk forgalmazott étkezőszékek egytől egyik magas minőséget képviselő bútordarabok. Számunkra ugyanakkor az is fontos, hogy a felhasználó meglegyen elégedve a minőség mellett a megjelenéssel is. Abban az esetben, ha kiválasztásra került a rendelni kívánt étkezőszék, akkor már nincs más hátra, mint a szükséges paraméterek kiválasztásával leadni a rendelést.