Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Asztalok

Rendezés:

Modern étkezőasztal raktárról

A mai rohanó világban elengedhetetlen az, hogy legyen egy étkező helyiség, amely biztosítja a családi összejövetelek lebonyolítását, ugyanakkor jó szolgálatot tesz a mindennapi étkezéseknél is. Követve az új lakberendezési trendeket webáruházunkban számos modern étkezőasztal közül válogathatsz, a klasszikus 4 lábastól kezdve, az egészen különleges központi lábas asztalokig.

De hogy mitől is lesz modern egy étkezőasztal? Segítünk! Egyaránt a formatervezéstől, egyaránt a színvilágtól. Elhagyva a régi típusú esztergált fa lábakat, valamint a tömör fa kialakításokat, modern étkezőasztal gyártóink már új típusok forgalmazását helyezi előtérbe. Ugyanakkor színben is többféle variációt biztosítanak, ezzel is segítve az adott helyiség harmonikus berendezését. Egy jól megtervezett konyhában elengedhetetlen, hogy a benne megtalálható bútorok harmonizáljanak egymással.

Debreceni és hajdúszoboszlói bemutató termünkben számos kiállított modern étkezőasztal közül választhatsz, 4, 6, 8 személyes méretekben egyaránt. Tekintve, hogy hatalmas gyártói raktárkészlettel rendelkezünk, amennyiben megtetszik egy általunk forgalmazott modern étkezőasztal, akkor  a vásárlást követő rövid időn belül már otthonában is tudhatja azt.