Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tolóajtós gardróbok

Amennyiben nagy figyelmet fordítaz a részletekre, és arra törekszel, hogy igényesen, praktikusan rendezze be hálószobádat, akkor a  tolóajtós gardróbok az Te megelégedésére is szolgálhatnak. Nemcsak azért, mert rendkívül praktikus használatot tesznek lehetővé, hanem azért is, mert elképesztően hangulatossá, elegánssá tudják tenni a teret. Ha szemügyre veszed a kínálatot, akkor láthatod, hogy a tolóajtós gardróbok többféle kivitelben is rendelkezésére állnak, ami azt jelenti, hogy egyedi színt, méretet, illetve kiegészítőket is választhatsz. Bármilyen színkombinációt is választasz, a tolóajtós gardróbokkal garantáltan meg leszel elégedve, azok ugyanis exkluzív hangulatot teremtenek a lakásban, és biztosítják azt is, hogy a családtagok, vendégek kényelmesen tudják használni!

Rendezés:

A tolóajtós gardróbokat hálószobákba és előszobákba egyaránt ajánljuk.

Tolóajtós gardróbszekrény választékunkra kifejezetten jellemző a tartósság. Magyar gyártók termékeit forgalmazzuk ezáltal a minőség garantált. Szerkezeti felépítését tekintve 18 mm-es farostos bútorlapból készülnek. A bútorlap színek pedig szabadon megválaszthatóak!

Tolóajtós gardrób webáruházunkban egyaránt talál kisebb és nagyobb gardróbokszekrényeket, széles szín és méretválasztékban. Ez nagyban megkönnyítheti a választást, hiszen így a rendelkezésre álló helyet teljesen ki lehet tölteni. Kiegészítésként rengeteg extra rendelhető a tolóajtós gardróbjainkhoz. Egyaránt alsó, egyaránt felső magasító is rendelhető, ami rendkívül praktikussá és mutatóssá tud tenni egy tolóajtós gardróbot.

Igyekszünk követni a mai modern trendeket. Éppen ezért is kerültek bevezetésre a magasfényű tolóajtós gardróbok! Akár normál tolóajtós gardróbról, akár modern tv-s gardróbról beszélünk, a magasfényű ajtó minden esetben választható. Magasfényű tolóajtós gardróbjaink szépségét az adja, hogy az ajtó festett magasfényű üveggel készül.