Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ágykeretek

Rendezés:

Honnan tudjuk, melyik a megfelelő ágykeret?

Az ágykeret kiválasztásánál két fontos szempontot kell figyelembe vennünk, mielőtt megvásárolnánk: kényelem és stílus! Az ágyunk kiemelt szerepet játszik az életterünkben, hiszen életünk egyharmadát alvással töltjük. Érdemes tehát úgy választanunk ágykeretet, hogy az egyszerre szolgálja a kielégítő pihenésünket és közben illeszkedjen is az enteriőrbe.

Az ágy a hálószobánk kiemelt pontja, hiszen ez adhatja meg a karakterét az egész szoba kialakításának. Fontos, hogy az ágykeret kiválasztásánál figyeljünk a színre és az anyagra is, hiszen egy stílusában kilógó ágykeret nagyban ronthat az összhangon. 

Az ágykeret mérete sem elhanyagolható szempont, mivel nemcsak a szobába kell beférnie és a többi bútorral összhangban lennie, hanem a megfelelő matracot is tudnia kell befogadni. Áruházunkban több méretű ágykeret is elérhető, így csak rajtad áll, hogy mekkora ágyban szeretnéd kipihenni a napi fáradalmakat.

Ha nincs elegendő helyed pakolni a hálószobában, akkor sem kell aggódnod, mivel több ágykeret is elérhető ágyneműtartóval vagy tárolódobozzal, így biztosan lesz hová tenned a huzatokat és lepedőket.

Fontos szempont lehet még, hogy az ágykeret lapraszerelve érkezik hozzád, így kisebb az esélye a sérülésnek a szállítás során.