Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Előszoba bútorok

Az előszoba a lakásunk egyik legfőbb része, még ha nem is úgy gondoljuk. A hozzánk érkező vendégek legelsőnek ezt a helyiséget pillantják meg és távozáskor is ez az utolsó szegmens ami megmarad a tudatukban. Az előszobafalak és fogasok többféle típusúak lehetnek. Akasztósak, tükrösek, tükör nélküliek, lenyílóak, oldalra nyílóak. Léteznek olyan előszobák amiket még falhoz sem kell rögzíteni és mégis tökéletesen ellátják feladatukat. Vannak akik nem ragaszkodnak a teljes előszobafalhoz, számukra ajánljuk a cipős szekrényeket. Többször tapasztaltuk már, hogy az előszobába kisebb méretű gardróbot is vásárolnak, természetesen erre is van lehetőségetek nálunk! 

Rendezés:

Egy jól berendezett tágas lakás elengedhetetlen része az előszoba. Gyakorlatilag ez egy olyan helyiség amellyel a látogató azonnal találkozik, ahogy belép az otthonunkba. Amellett, hogy az általunk gondosan megtervezett előszoba nyugodt, kellemes hangulatot árasszon magából, kedvesen fogadva ezzel az új látogatót, rendelkeznie kell szükséges pakolási lehetőséggel. 

Gondoljunk csak bele abba a helyzetbe, ha nem lenne megfelelő méretű és kialakítású előszobabútorunk, akkor hogyan is nézne ki az előszobánk. A cipők rendszertelenül, össze vissza a földön, a kabátok, kardigánok pedig egymás hegyén-hátán. Ez a látvány semmiképp sem lenne megnyugtató!

Aggodalomra azonban semmi ok! Előszobabútor webáruházunk számtalan típusú, akár egyedileg is variálható előszobabútort forgalmaz. Gyakorlatilag a kisebb méretű cipősszekrényektől, egészen a nagy, akár komplett előszoba összeállításokig mindent megtalál.